Var det nått särskillt med november o december?

Ja, det kan man ju fråga sig, det skall nämligen bli babyboom i sommar! Det var väl ovanligt varmt i höstas men det går väl inte o skylla på Per Holmgren på SMHI.
Skolverket komme med ett eget förslag  när det gäller betygsskalor o Jan Björklund håller med om att förslaget är bra trots att hans eget kasseras av just skolverket! Heder åt en lyhörd politiker tycker jag!
Ishockeyn var ju spännande när Sverige vann mor Tjeckien igår o gick till semi mot Kanada. Nu verkar det  som Kenny Jönsson inte kan spela. Synd. Fastän jag är optimist så tror jag rent förnuftsmässigt att Sverige inte slår Kanada men hur som hellst så har Sverige nog gjort det bättre än jag trodde.
Polisen hotades med vapen under rånarjakt, gav upp jakten!  No komments
Min favorit Kim Källström trivs i Lyon.  Har inte bara fotboll i huvet! Fattas bara! Kim har ochså pluggat franska i 2 år ungefär. Underlättar naturligtvis!
                           Ja nu har jag varit inne o kikat lite på Svenska Dagbladet här på nätet som omväxling till AB. Kanske det blir Expressen imorgon eller Ystads Allehanda
Ah jag glömde en sak. Det stod att vissa ställen kan få 1 dm snö. Antagligen är det väl uppe i norra Dalarna o längre upp snön kommer! Ja kors!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0