Värmebölja i helgen!

Så står det i DN idag där det ochså står följande:  NYTT HUVUDAVTAL PÅ GÅNG: Arbetsmarknadens Parter skall förhandla om nya spelregler. Det är 70 år sen det klassiska Saltsöbadsavtalet skrevs under!
Kommentar: Skall bli intressant att så småningom få höra vad facken o arbetsgivarna kommer fram till. Kan det möjligen bli lite mer flexibilitet i en del frågor, det är skillnad på 1938 0 2008!
Antagligen tros 10 000 människor ha dödats i Burma av cyklonen, fruktansvärt!
Riccardo-åtalad dömd för annan misshandel, fick 80 tim samhällstjänst.Kommentar överflödig!
                            Ja, sen står det att nu är 7000 sjuksköterskor i strejk. Kommentar: Jag var inne o titta på löneststistik. Som jag kan se det så kommer fler grupper offentliganställda att begära omförhandling av sina löner om sjuksköterskorna får igenom sina krav på de ovanligt stora höjningarna räknade i %. Det är faktiskt så att andra grupper som gått på högskolan i flera år inte har mer betalt än sjuksköterskorna. O dom jobben är väl lika mycket värda?!
Det verkar va populärt o sätta eld på saker o ting i det här samhället! Läste precis att det varit 4 bränder i Lidköping i natt!
I AB står det bl.a. om en 4-årig flicka som gick o klappade en bäver o blev biten. Inslagets filmades av fadern o filmen  skickades till AB. Kommentar: Ja, vad säger man, bra med pengar fick väl pappan för filmen, lite mystiskt verkar det! Sen står det ochså i AB Vågen kan ljuga o visa mer i vikt. Kommentar: Grattis alla som har övervikt! I Expressen står det att en man kissade i bensintanken på en bil! Kommentar: Drivmedel som är  bra för miljön!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0