Bra gjort!

Örebro sk har gjort en mycket stark höstsäsong och slutade på en mycket hedrande sjunde plats i fotbollsallsvenskan. Kalmar vann fullt välförtjänt allsvenskan. Jag är besviken på Stockholmslagen o Malmö FF. Ja, o sen skall Ljungskile o Brommapojkarna spela om en allsvensk plats med början på torsdag, tror jag det var. Jag tycker nog ändå att BP är det laget som skall spela i allsvenskan, om inte annat för sin fantastiska ungdomsverksamhet
                                        I ishockeyn vann Sverige i Karjala cup, sista matchen mot Finland med 2-0. Det var nog tur för Bengt-Åke Gustavsson. Jag vet inte vad jag skall säga om Gustavsson. Jo, jag tycker han "lever" för mycket  på framgången det året då Sverige både vann OS-guld o VM-guld. Då hade han ju många proffs med. O så har han ju aldrig en stomme med som han kan bygga upp laget kring. Det håller inte i längden, tycker jag!
                                   Idag var det rundan som vanligt. Inte mycket folk som var ute o gick. O dom hade nog tur, för när jag kom ner till strandpromenaden så börja det blåsa som, ja, och störtregna. Men det skiter väl en viking i!
                        Apropå väder, så jag på datan på SMHI att det åskat över Vättern bl.a. O det stämde naturligtvis! Min ena syster o svåger var ute o gick i närheten av Hjo och dom fick vända o köra hem då det plötsligt började regna o blåsa o åska o blixtra. Ja, som det kan bli i november. Kl är ca 15 och nu börjar det regna som attan igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0