Idag kom Expressen först!


Jaa, i dag var det hårdkörning igen. Skönt för nu är jag inne i min rytm igen med både motionen o styrketräningen(ganska lätt). På hembyggdsgården såg jag att det gamla lusthuset stod på den högsta punkten åt söder, ja sydväst där man ser Vättern rätt bra. O som sagt man tror inte det ärsådana nivåskilnader som det är I Askersund men det ser man från hembyggdsgården. Sen kom jag så småningom ner på  strandpromenaden och till bron som går till Borgmästarholmen(barnens egen ö). Där låg denna grusbunke som skall användas rill att få området mer gåvänligt för det råder erosion o är sankt vid vissa bitar av  promenaden
                                            Ja, sen kom jag så småningom hem, åt frukost  o pratade med Kalla innan jag gick o lämnade min cykel som fått punka och hämtade andelstipset o fredagshandlade på Netto som ju ligger i närheten. V_75 program glömde jag som vanligt men jag skall tippa imorgon till "syster"tipset. Spännande denna veckan för det är dubbel jackpott!

Under frukosten läste jag Nerikes Allehanda o där fick jag syn på denna  roliga, som vi nog tycker nuförtiden, annons! Jag undrar om inte annonsen var ca 100 år gammal! Jag tycker nästan den här är häftigast!  "Nykter, städad Ungherre får dela rum med dylik"  Ja, välden har ändrat sig! Till det bättre? Ja, det är frågan? jag tycker det här låter så oskyldigt charmigt på nått vis. Eller vad säger ni. 
                          Ja, o nu sitter jag här o nu blir det inget mer bloggande. Den jag skrev på innan, den i Expressen är jag ochså nöjd med. Den här veckan är det den tredje mest lästa bloggen som går under kategorin politik!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0