Natur, natur, natur...


Idag står det ofta error  när jag försöker "trycka" mig fram. Efter många försök har jag lyckats komma till inlägg och få dit naturbilderna!
                                                                    RUNDAN
Den gick bra idag trots tunga vinterkängor och stundtals glatt på fram för allt asfalten. På bilden  ovan ser man inledningen på rundan förbi Netto och vidare.

Så småningom på rundan kommer man förbi idrottsplatsen. Så här ser det ut på fotbollsplanen idag.

Här ser man inledningen på första slingan av 2 som jag går. Sicket fenomenalt väder idag i Askersund!

Längre fram på första slingan har jag tagit den här bilden. Det är Vättern som syns i bakgrunden. Sen kommer jag efter ca 5-10 min in på andra slingan som går i Hembyggdsparken och slutar med Hembyggdsgården. Från den slingan har jag visat många foton av djur o gamla hus många gånger innan på bloggen.

Ja, sen kommer jag ner på strandpromenaden som börjar längre bort på bilden. Här nere hade det töat mer som synes där solen låg på. Sen fortsatte jag hemåt via hamnen o kyrkogården.
                                                            SPEL O SPORT
                      Jag fick 7 rätt på Hjo-tipsets  v-75-system. Men det var  många som fick. Den gav nämligen hela 149 kr! Det blir så med för många favoriter o ändå var en av de största struken!  På lördag går v-75 på Gävle o då är det dubbel jackpot! Det är mycket roligare o tippa när det är svårt för då kan man ju få in en bra summa på några femmor och har man flyt o fått en sån där aha-ide så kan ju det bli bra med pengar. Det tror man ju att det skall inträffa nån gång.
                        När det gäller fotbollen så förlora både Arsenal o Liverpool mot så kallade sämre lag på bortaplan. Det var illa. Barcelona vann däremot med 4-1 mot Malaga borta på en plan som svenska fotbollsspelare skulle vägrat spela på, tror jag!  I e.m. spelar Kalmar hemma mot Norrköping och hoppas jag mer eller mindre säkrar guldet. Örebro spelar borta mot Sundsvall som försöker hålla sig över nedflyttningsstrecket. Blir inte lätt!
                     När det gäller ishockey så har hastigt o lustigt mitt favoritlag, Djurgården, hamnat nedanför slutspelsstrecket. O Rögle leder elitseien!  Men jag hade hellre set MIF(Malmö) i elitserien än Rögle.
               Och i e.m. går tennisfinalen i Paris utan Federer o Nadal som blev skadade under resans gång. Där håller jag på Nabaldian!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0