"Semestern" slut o Thomas åkte hem!


Idag åkte Thomas, en av medlemmarna av de 3 Simrishamnsmusketörerna hem. Undertecknad tillhör ju fortfarande denna eminenta trio! Sen tillhör jag ju ochså Örebro (Gällersta)musketörerna. Alla tiders det hela! O det är även en trio! Vi har haft några trevliaga dagar Thomas o undertecknad o parakiten Kalla som dock var en aning reserverad. O Thomas kom med snön. Så det har varit vinter och är fortfarande. Tyvärr skall den ju försvinna i veckan o i tidningarna står att det skall bli en ovanligt mild vinter i år! Jag är själv en vän av ordentlig vinter men det har det ju knappt varit de senaste åren!


Thomas ville gärna se Örebro så därför var for vi in o parkera vid slottet i går. Rejält kallt var det o vi gick in på turistbyrån på slottet där jag pratade med  en dam som jobbade och berättade att min far jobbat här då länsstyrelsen  hade sina lokaler på slottet. o det var på 40-talet så hon blev nyfiken, Berättade lite för henne om när jag var o hälsade på min far ibland och hon tyckte jag skulle komma på en guidad tur till sommaren. O det ska jag! Den nya landshövdingen hade mottagning på slottet men vi hade inte tid för vi skulle till Wadköping o se på den uppbyggda stadsdelen i Hjalmar Bergmans anda! Thomas tyckte det var intressant o det förstår jag. Vi var o titta på Kronbloms kök där svärmor var på besök. Kronblom låg ju på soffan som vanligt!  Kajsa Vargs "museeum" var vi ochså på,  träsvarveributiken o Hjalmar Bergman museet. Sen åkte vi in i stan o där bjöd Thomas  på mat  Ja, föresten innan Örebro var vi på Björneborg o hälsa på min kusin Gunnar några minuter bara! Sen åkte vi hem till Askersund igen!

Ja, det var trevligt att Thomas kom upp några dar och det vet jag att han själv tyckte ochså! Sen i morse vid 9.30 nånting åkte Thomas hem och för några minuter sen(18:30)  ringde han och sa att han kommit hem till Simrishamn välbehållen. Det hade snöat mycket  på östra sidan av Vättern ner mot Jönköping!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0