Ska ju bli "vår" hela vintern säger dom......


Det påstod ju meterologer från Danmark o Norge häromdan. Om det är så så tycker iallafall inte jag om det. Jag vill ha en ordentlig vinter o en ordentlig vår, inte nått "slafs-klafs", regn, dimma o annat ohälsosamt!
                                I Askersund idag var det ju vinter ännu men "gubben" tö tittade fram. Jag tyckte jag hörde radio Örebro säga att det kunde bli 8 + imorgon. Ja,ja, det är inte nått som förändras i mitt liv för det,men önska kan man ju!
          Fotot taget  på hembyggdsgården. Block o klippor under snön!

Sen gick ju rundan vidare mot strandpromenaden. Även på Vättern var det snö på den tunna isen. Fin vinterbild! Rundan idag var för övrigt relativt jobbig med "dumt" vänsterben. Brukar vara så när jag hållt upp med träningen. Men allt går så länge jag går. Märks tydligt att kroppen behöver röra på sig!

Lite längre bort på strandpromenaden plocka jag fram några brödskivor som jag hade med mig. Oj,oj, sicket kackel det blev bland änderna o de 4 ankorna. O vem tror ni stod längst fram o titta på mig, jo naturligtvis den vita ankan. Hade den inte varit hane så hade jag döpt den till Mona . Jag tänker alltid på hennes vita kläder som hon hade på sin presskonferans ang. den s.k. "tobleroneaffären" för många år sen. Nått annat var det väl inte idag o en fin runda var det som vanligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0