Växlande veder, förlåt väder!


Man kan ju se på onsdagens blogg hur vädret skiftat. Idag ser det ut så här på hembygdsparken. Från vinter till höst! När det gäller rundan så var det ovanligt lite folk ute o gick. Inte en enda stavgångare! Jag själv går inte med stavar. Så länge jag klarar "vikthållningen" finns det ingen anledning till det. Och så tränar jag armarna med hantlar
                                   Idag var det mycket bättre med vänsterbenet. Det är bara så att jag behöver "sköta" min träning regelbundet, vilket innebär att jag  motionerar 4-5 dar i veckan o styrketränar 3 dar av de 4-5 dagarna. Gör jag det så håller jag mig på ca 84 kg. Naturligtvis ingår i detta pauser. Som vid besök, bortresande o andra roliga händelser. Men det funkar, alla tiders!
                                Idag gläder jag mig åt att se det gamla strävsamma paret, Oldsberg o Hellberg, I på spåret igen. Ett fantastiskt program! Spännande, lärorikt, underhållande! Uj, uj,uj!
                                 Nä, nu blir det till att se på V-75 programmet o gå in på tidningarna o se på nyheter o annat och hitta nått att kommentera på min Expressenblogg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0