Vilken härlig bild!

Den här "djur-mänskliga" bilden har jag fått, tillsammans med några andra, via mail från mina vänner Ann-Marie o Rolf i Örebro. I våra dagar som inte är så roliga varken för landet eller dess innevånare är det här en härlig påminnelse av allt fint som livet innehåller på nått vis, tycker jag! Ja, livskvalite är inte bara pengar o bidrag som sagt! Nä, nu får vi fightas! "Bortskämda" har vi nog blivit lite till mans under årens lopp när det bara "trillat på" trots varningar om att det här kommer inte att hålla! Kreditkort o överkonsumtion är det livskvalitet? Det här är nog nyttigt för oss på nått vis, vi får kanske förstå att även i välfärdslandet? Sverige får vi börja rätta munnen efter massäcken! Fightas!  Samhället kan inte och ska inte ge oss 110 % trygghet! Vi får ochså ta ansvar för oss själva, tycker jag! Vi svenskar är nog lite av trygghetsnarkomaner! Det går nog inte o försäkra sig mot alla "obehagligheter " här i livet!
                                 Idag är det ett  j-la väder men det skiter jag i. Det går bra att vara i  hemmet, är ju så mycket ute i naturen annars. Det är alltid nått att pyssla med. Kanske det till och med blir att titta på nån dvd. Har många från flygdokumentärer till Bröderna Marx, från nästan alla Bondfilmerna till Benny Hill som är en av mina favoriter!. Ja, sen har jag-Å, vilket party- med Peter Sellers som indier! Skulle jag kunna se hur många gånger som hellst Det är många av mina dvd.s som jag inte sett. En av filmerna som jag dock sett  flera gånger är -Missisippi brinner- med bl.a. Gene Hackman. Fantastiskt bra film. O tänkvärd nu när Obama blivit president. Det är inte så länge sen som de färgade var fullständigt nedtryckta o förnedrade särskilt då i södern. Filmen är  gjord på en autentisk tragisk historia som inträffade omkring mitten av 60-talet!
                                         I morgon skall vi på SPF åka o äta på nått "ställe" ovanför Skyllberg nånstans. Det blir i stället för det vanliga månadsmötet!
                     I dag blev parakiten Kalla stressad. En man som gick o kollade ventilationen o köksfläkten i husets lägenheter ringde på. och gick ut i köket. Men hon har ju sin "flyktgren" på gardinen o  där satte hon sig ganska fort o iaktog mannen med intresse!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0