En skata är en skata...


                                                   Rundan
Ja, skator är det ju gått om på rundan Trevliga fåglar. Varför skata ibland har blivit nått slags skällsord på en kvinna vet jag ej. Dock kan jag tycka att det ibland kan vara berättigat på någon kvinna men jag har ingen i min närhet! Dock kan jag i t.ex. TV se nån som jag skulle vilja kalla för j-la skata! 
                                 Ja, rundan idag gick bra, lite stel i ryggen bara. Gick o fundera på gårdagens debatt i tv mellan de politiska blocken. Jag får nog säga att Fredrik Reinfeldt  uppförde sig som den statsminister han är. lugn, säker o trygg. Behövs i dessa tider. Oppositionen ja. På deras vagn verka inte hjulen gå på samma håll. Nä,det var inte nått tryggt över dom precis. Sen undra jag om det var nån"elak moderat" som stylat Mona Sahlin.! Sen undrar jag vad "domedagsjournalisterna" skall hitta på o skriva om idag när börsen stiger! Dom jäklarna skulle jag kunna ta i örat för ibland så har dom inte fakta för sina negativa artiklar. Då är det bara sensationsjournalistik för att sälja lösnummer o "rida" på folks oro, tycker jag!
                                                  
Apropå fåglar så är det bra med Kalla parakit. Idag sitter hon mest i buren o halvsover. Det verkar som ljuset har betydelse för beteendet. Pratar jag med henne så blir det nån slags fågel"grymtning" till svar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Reinfeldts groda: http://www.youtube.com/watch?v=PdvHz4camx8

2008-10-13 @ 16:52:38
Postat av: ekblo.blogg.se

Groda o groda, skata o skata. Jag begriper inte vad Anonym vill komma till. Jag tror inte Reinfeldt är nån invandrarhatare för att han uttrycker sig som han gör. Vi har ju åtagit oss att vara det landet som per capita tar emot mest flyktingar i världen. Sanningen är väl att det kostar statskassan en del att ge flyktingarna en dräglig tillvaro innan de får jobb. Eller pratar du med en sverigedemokrats synvinkel!?

2008-10-14 @ 14:29:13
URL: http://ekblo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0