Oj, men inte ovanligt


Det här fotot tog jag vid 8-tiden i morse från balkongen. Tempen var + 0,6. Jag skriver ju en kortfattad dagbok på datan o de bra för då kan jag plocka fram lite fakta om när första snön kom för året i Askersund som lade sig. 
 2005 vet jag ej, möjligtvis precis innan nyår, för sen blev det ju en riktigt fin vinter, vet jag
2006   2/11 -6,7 En fantastisk vinterdag har jag skrivit. Snön låg 2-3 dar. Flera dm.
2007  10/11 -1,6 tunt snötäcke, varade bara nån dag
2008   31/10 +0,5  1 dm, slabb, snöar ändå nu vid 12-tiden
                           Ja, så är det o så får det bli som en tv-meterolog brukar säga! Jag själv hoppas på en rejäl vinter, alla vintern 2006, då isen lade sig på nordligaste Vättern. Jag kunde gå på plogade vägar till småöarna runt i kring!
                     Idag har jag gått i slabbet till spelhålan en liten bit norrut o hämtat min v-75 andel. Det blir det enda jag går ut idag för det var jäkeln vad det var moddigt. Det blir en skön dag, vet jag, trots missad motion. En har väl framtiden för sig!
                           Här "filosoferar" jag inte om politik o annat i den världen men det gör jag på min blogg i Expressen.
Jag kommer att "beröra"  det av mig o Lotta Gröning myntade uttrycket, buffelhjorden. Sen får jag ju säga att jag saknar Göran Persson trots att jag inte röstat på hans? parti på många år. En sån röra som det är nu i den s.k. rörelsen hade inte han tillåtit! Nu skall jag själv titta på v-75 till Hjo-tipset som jag har han um i några månader, minst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0