Bra Kim!


Rundan igår gick i mulet väder. Höll igen litet då jag anar att en förkylning är på gång. Det är inte ofta jag känner av något sådant. När jag kom ner till strandpromenaden så fota jag detta trädet. Har fotat det förr, för jag har inte sett nått liknande. Det är en pil men varför den blivit så här har ingen av de Askersundare jag frågat kunnat svara på. Den har funnits mycket länge det har jag förstått. Det är ofta barn o klättrar i det. Verkar stabilt.


Den här mannen, Kim Källström, är en av mina faoriter. I går bröt han det taffliga spelet mot Ungern genom att snyggt nicka in 1-0 iandra halvlek. För passningen stod Henke. Fotot är från ett annat tillfälle för Chippen var ju inte med igår.
Sen blev det ju 2-0 genom Holmen innan ungrarna reducerade till 2-1 i absolut sista sekunden. Men som dom agera då går inte att göra mot Portugal i oktober. Det kan ju betyda 1-1 t.ex. Portugal slog väl Danmark hemma igår . Låt oss nu hoppas att landslaget fortsätter med det nya offensiva systemet o spelar som de gjorde igår i andra halvlek. Dom måste spela med det nya systemet för annars kommer dom o fortsätta ligga på 31 plats på Fifas ranking! Friskt vågat , hälften vunnet!
                                  Idag tar jag det lugnt o tittar på lördagens v-75. Sist blev det 4 rätt på "syster"tipset. Men jag skall tippa t.om. oktober så jag ska väl få in nått hoppas jag!  Lite skrivande på bloggen i Expressen blir det väl ochså!
                                     Oj, o, oj, Danmark slog ju Portugal med 3-2. Jag såg en del av 2 halvlek o då ledde Portugal med 1-0 långt in i halvleken. Så jag slog över på nått annat. Det här blir ju mer spännande än jag trodde. Vilket lag som vinner gruppen nu är ju svårt o tippa!   Bild  dn.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0