Bra resa söderut...


Efter att ha kommit tillbaks efter en lyckad resa till Österlen o barn,barn-barn, kompisar o Birgittas 50-årskalas, sitter jag nu framför datan, förkyld, hostig o snörvlig. Jaa, jag fick det på tåget när jag åkte hem. Bilden naturligtvis från kalaset. Man kan ju se undertecknad släppa loss bland "brudarna". Det här fotot skulle kommit längst ned men....

Min yngste son Martin o frun Sara känner en man som äger denna superba bil. Den har medverkat i programmet Idol och var tydligen till salu. Den åkte vi med till festen! Det var ungefär som att  vara ute i en lägenhet!. Bardisk var det ochså i bilen! Apropå åka så cykla jag hit o dit under min vistelse o hälsa på folk jag kände. Dagarna bara svepte förbi.

Den här killen, barn-barnet Viktor är en fena på att spela tennis o att spela gitarr. !0 år är han Jag var med när han spela en turnering uppe i Kristianstad. Där blev han 3. Lovande är han o han är nog som sagt lovande att spela gitarr ochså verkar det! Hans tvillingsyster Moa är ochså duktig i vad hon företager sig i b.la. linedans(heter det så?) och att rida! Det är Martins barn och hos dom bodde jag under vistelsen. Dom har gård på landet med hästar, katter o en hund..

Jaa, och här har vi världparet för festen, Birgitta och Bertil! Alla tiders fest var det. Många jag kände naturligtvis! Övriga barn-barn träffa jag naturligtvis ochså utom den älste Pelle(20 år) som är i Karlstad o studerar. Den yngsta barn-barnet heter Tåtte(5 år) o han var jag ute o gick med i S-hamn i söndags. 
                                      Ja, det var mycket jag hann med som sagt. Åtekommer kanske till fler blänkare.
 Här i Askersund  regnar det och nån boule blev det inte idag. Kalle-Kalla parakit  har haft"barnvakt". Han var precis som vanligt när jag kom hem! Mysig fågel är det. Han är ju inte mer än 5 månader, så vi får se vad det månde bliva! Åtekommer bland annat till SJ o deras ständiga förseningar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0