Idag blev det Ånnaboda!


Idag, vid 8-tiden åkte vi 5 st  SPF:are(ett lag) från Askersund till Ånnabodas Frilufts- och Kursgård i Kilsbergen för att i Korpen i Örebros regi delta i - en prima liv dag. Vi tävlade mot många andra lag från PRO o SPF i femkampsgrenarna: bollspark, hästskokastning, bollkastning, ärtpåsekastning o pilkastning. Lagmedlemmarnas poäng räknades sen ihop.

I år blev det bättre resultat för oss än förra året men tipsrundan som vi gick efteråt o som ordnades för sig tycker jag var minst lika rolig att delta i som tävlingarna. Endast de 3 bästa lagens poäng räknades upp de fick så klart priser. Men sen lottades priser ut till 6-8 lag. I år hade vi ingen tur med detta. När det gällde tipsrundan så hade inget lag 12 rätt men priser lottades ut där ochså men inte heller där hade vi nån tur Ja just det! Innan prisutdelningarna satte vi oss och drack kaffe o åt medhavda smörgåsar i det skapliga vädret.
                                    Vid 14-tiden åkte vi hem efter en bra dag. Bengt, vår ordförande körde på småvägar genom det vackra landskapet, Vägar som inte jag varit på förut. Och vid 15-tiden var vi åter i Askersund

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0