Lugnt o skönt!


Ja, det här med lugnt o skönt, det uppskattar man när man blivit lite äldre. Det är nog inte bara jag som tycker. Drömmar o go finns i "guben" ännu. Några har gått in o några "väntar" kanske? Men jag tycker att det här med att det alltid skall hända nått det har jag inget behov av längre. Jag har det så jäkla skönt, bara så ni vet det! Jag tar en dag i sänder men dagen har fått en annan dimension sen jag flytta upp till en del av rötterna i närheten av uppväxten.
                                Idag gick rundan bra, småregna bara. Ankorna på hembyggdsgården kacklade bra. Dom här ankorna (på ett äldre foto) låg o kajkade i en liten sjö som hade bildats på gräsmattan vid strandpromenaden. Massor av änder låg ochså i den lilla sjön men dom blev rädda när jag kom gåendes och flög iväg. Flyttande änder kanske?
                               Kalle Parakit han sitter just nu o putsar sig uppe på sin gren. Ibland övernattar han där men oftast flyger han till buren på kvällen.
                                Tyvärr visar dom KIF Örebros(damerna) match borta mot Lbd Malmö i tv 4 Sport ikväll. Tyvärr finns den kanalen ju inte på Viasat. O på kabel tv finns den inte!. Dom kunde ju gjort tv 4+ till sportkanal. Jädra flyttande hit o dit!
                               S vill ställa hårdare krav på sjuka. Ja, det här ana jag. Nu går det bra att erkänna sina tillkortakommanden när den "stygga" alliansen med dom "fruktansvärda" moderaterna gjort förarbetet. Ja, masken faller, det gläder mig Men det finns mycket mer som socialdemokraterna ska stå till svars för under sin regeringsperiod.
Nått mer som socialdemokraterna erkänner på nått vis är ju tillkortakommandena i intregrationspolitiken o flyktingpolitiken! Sent skall syndaren vakna heter det ju!
                               Jaa, hur går det nu på onsdag mot Ungern i fotboll. Seger blir det hoppas jag! Annars ligger laget illa till redan. Usch det blir spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0