Parad o vila


Paraden tilltog när jag gick förbi men inte mycket! Bryggorna längs strandpromenaden i Askersund tycker änderna om. Där ligger dom o solar eller vilar. Dom har det bra o förutom allt gräs som finns längs strandpromenaden, så matas dom av folk, mest då på vintern. Hur många som flyttar av dom vet jag ej, men många stannar. Rundan var godkänd idag rent fysiskt och humöret är det inget fel på. Fattas bara med en sån här miljö inpå sig. Askersund är en alldeles för okänd pärla i Sverige. Landskapet Närke har ju en fantastiskt skiftande natur, från Kilsbergen i norr till skärgården i norra Vättern i söder där Askersund ligger. En del av Tiveden tillhör ju ochså Närke. Närke har nog hamnat lite i "kläm" mellan Värmland o Dalarna
                             Jag blir alldrig klar med inlägget idag, spar det som utkast emellan. Precis pratat med min kompis Lars i Skåne om dagens dubbel på Solvalla som det är min tur att tippa. Eventuella vinstpengar undet ett år användes alltid till Stockholmsvistelse i slutet av maj, där en av kryddorna är Elitloppet. Vi bor på söder så att sitta på Medborgarplatsen o prata med folk o dricka öl är ochså "kryddigt"
                             Idag har Kalle-Kalla suttit på grinden till buren, ganska nära mig, o iaktagit mitt ätande o sett hungrig ut. Nu sitter han i buren o äter frö för fulla muggar. Sen tycker han mycket om att bli duschad. (av en sån där grej som man duschar blommaor med) Han sitter alldeles still när jag gör det!  Jag har nu haft Kalle i en månad. Ska bli roligt att se hur han utvecklas. Han är inte "färdig" för än om 1, 1,5  år!
                             Imorgon skall jag o 4 andra SPF.are till Örebrokorpens- En prima liv dag- i  det vackra Ånnaboda. Vi har lag som tävlar mot varann i femkamp. Det är lag från PRO o SPF o andra pensionärsföreningar. Det blir kul. Hoppas vädret blir bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0