Vackert va?


Rundan gick bra idag och full fart, strålande. Trots högtrycket så regna det i Askersund idag precic just när jag var ute o gick i förmiddags. Fotot är inte från min runda utan från Fagertärn i Tiveden som jag och Ann-Marie och Rolf besökte i början av augusti tror jag det var. Fotot tillägnar jag alla domedagsprofeter o pessimistlobbyister. Tittar dom på bilden så kanske dom kan se lite ljusare på tillvaron!?
                                    Jag påstår fortfarande att världen är mycket bättre rustad nu för tiden att ta hand om nedgångar o uppgångar, katastrofer m.m. Sen måste jag ge tidningar, media m.m. en känga!  För all den pessimism o domedagsanda som tidningarna o media bidrar till att bygga upp blir till "onödig" pessimism o oro! Men det är klart det säljer, folk fastnar "på" eländet som flugor på ett flugpapper. Det verkar precis som det är roligt att plåga sig själv o frossa i elände. Ta vara på det "lilla" i livet o gå inte på allt.
                                     Själv har jag anledning att vara "x-tra" glad idag. Mitt "tjatande" o patos har gett reultat. Hi, hi.
                                 Domedagsprofeterna(när dom inte själva har makten) socialdemokraternas ledare, Mona Sahlin säger enl. SVT:s hemsida idag" Vi måste förändra oss". Mona Sahlin rannsakar sig själv o socialdemokraternas politik.
 För mig har socialdemokraterna gjort bort sig för all evighet genom att inte förstå detta o göra nånting åt det när dom själva hade makten. Så blir det väl när man blir ett stort o maktfullkomligt parti!!
                                           Jag skrev här om dan att politiken skrev jag om i Expressbloggen. men ingen regel utan undantag!
                                    Nä,nu blir det mat o sen  blir det o sätta ihop  v-75:n inför morgondagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0