"Der alte" kam wieder aus!


Jaaa, vilken känsla o gå motionsrundan efter 9 dagars "karantän". Lite kyligt i vinden var det, så vantarna var på. Tycker inte om att frysa om händerna! Fotot är taget på Hembyggdsgården o visar den stora scenen. Där kommer tradjazzband att spela om ca 2 månader, helgen innan midsommar. För då är det tradjazzfestival i Askersund,  o här spelar dom på söndan. Festivalen är faktiskt ganska välkänd. Förra årets favorit var för mig det bandet som Eddie Bruner spelade i . Bruner är ju mest känd för Sveriges Jazzband tilsammans med Gösta Linderholm. Men det var många år sen. Men Eddie är en kändis i jazzkretsar o han lär uppträda i hela Europa(ja, även Amerika) med olika uppsättningar av tradjazzband! Trumpet spelar han(kornett). Linderholm brukade ju spela klarinett! Annars var det inga sensationer i hembyggdsparken! På torsdag blir det äter m. fläsk o pannkakor här igen! Mums!

Det är väldigt lite änder vid strandpromenaden där de brukar hålla till! Jag funderar på om det inte är kullerstenarna som kommunen lagt ut där som strandskydd som "fördärvat" deras miljö. Dom kommer liksom inte upp till promenaden. jag får hålla ögonen på det där. Inga ankor syntes till heller!
                               Efter detta konstaterande med teori kom jag till hamnen. Som synes förstärker kommunen o gör om även där. Här nere syntes inte heller nästan några änder!. Sen gena jag genom stan förbi torget o hem. Lite lugnt fick jag ju ta det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0