En jäkla påsk, men allt har sin ände!

 
   Jaa, som det kan bli! Det som jag var säker på var att jag skulle vara hemma i Askersund i påsk o ut o cykla i vårvädret, bl.a. till Tjälvesta naturreservat. Om jag är frisk o kry o nästan tror jag är Stålmannen så kom jag ner på jorden. Ibland är han ju i himlen ochså men där går väl gränsen för min förmåga!?
   Det är nämligen så att jag "blev sjuk så in i vassen"! Det jag klara av i påsken det gjorde jag på påskaftons förmiddag. Då var jag nere o åt glass i hamnen o tog o gicköver på den andra sidan där landskyrkan ligger o titta efter doppingar som brukar söka sig hit o bygga sina bon. Men inga var anlända ännu. Kanske lite tidigt. Här kan jag stå o se på 3-5 meters avstånd när doppingarna parar sig, bygger bon o ruvar äggen. Ganska faschinerande för doppingar är ju så skygga i vanliga fall!
                     När jag cykla ner till hamnen så tyckte jag att det svindla liksom! Sen när jag cykla hem i värmen börja jag frysa som attan. Sen när jag kom hem så fick jag ont i huvet, fick feber, ont i lederna o frös o svettades om vartannat. Natten till söndagen var svettandes o kissandets natt. Sen på söndan var jag, appropå stålmannen, Fantomen i egenskap av en vålnad, absolut inget annat. Jag var så trött så jag orka inte gå o lägga mig utan satt o halvsov i fåtöljen o strötitta på sport, vilken, jaa? Finns det nått som heter snabbvirus?
                   Idag är jag mycket bättre. Brukar skryta med att jag har bra motståndskraft. Det är nog inte bara skryt för jag är ytterst sällan sjuk. Senast jag var sjuk(räknar inte lite småförkyld) det var för ca 2 år sen då jag fick ett gallstensanfall!
                                         Blir det nått "uteliv" den här veckan så blir det promenader med händerna på ryggen!
         Jag har faktiskt börjat(lära mig) ta små videofilmer med kameran. Har tagit på papegojan, dom blev bra. Sen kan man videofilma sig själv. Har spelat in en födelsedagshälsning som jag skall skicka i morgon via e-mail!
                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0