Rolig teaterföreställning!


Tyvärr vill inte viruset? lämna kroppen  så det är bara att ta det lugnt.. Det vill liksom inte bryta ut. Det klart att jag gör det bästa av situationen, inte lönt o klaga. I går var jag iallafall på månadsmöte med SPF-kompisarna. Det verkar vara nått som går det här med mina symtom.
                        Nåra pensionärskompisar hade gjort en pjäs om bussresor som ju är vanligt förkommen bland pensionärsföreningarna. Pjäsen hette Sol o vårresa till Gröthyttan. Den parodierade pensionärer på en resa och var ganska rolig! På bilden syns 2 av de 6 "skådespelarna". Lokalreportern Jessica var där o tog bilder o såg pjäsen. Så redan idag var det ett reportage på Nerikes Allehanda. O eftersom  namnet Gröthyttan ingick i pjäsens namn så serverades vi risgrynsgröt med korvsmörgåsar o kaffe efter skådespelets utförande.
                       Ah, det här är ju inte roligt för en som ä van att vara ute i friska luften o motionera. Visst, jag kan cykla ut en runda på stan. Men det saknas ju inte grejer o syssla med hemma. Jag har ju datan där det är mycket att läsa om och begrunda, och lära sig. O parakiten Kalla är ju mer sällskaplig nu än tidigare. Hon tigger när jag äter. Hon har vant sig vid att äta ost o morot så det får jag plocka fram en liten bit av varje. Sen äter hon från min hand!
                      Ja, o i kväll är det både ishockey o fotboll på tv.  Sverige- Tjeckien o Elfsborg- Kalmar. Även Örebro spelar mot Örgryte! Nu får vi hoppas att Örebro tar sina första poäng i årets allsvenska!
                          Ja, nu är klockan 22:30 ca o Kalmar fick 1-1 mot Elfsborg. rättvist, njäää!  Örebro vann till min stora glädje med 1-0. jag håller på 3 lag i allsvenskan, AIK, Örebro o Malmö! Tja, varför kan man inte få ha 3 favoritlag.
 Ishockeyn förlorades med 1-2. Men VM börjar inte för en om en vecka ungefär!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0