Varmt o skönt!


Jaa, vekligen! Ingen halsduk, ingen mössa o inga vantar.  8 grader i skuggan var det när jag gick ut o solen flödade. Inte en människa o inte ett djur såg jag på rundan men däremot hörde jag hackspettarna trumma o de andra fåglarna sjunga! Nere vid strandpromenadenn syntes nästan ingen fågel. O nere vid hamnen var andflocken försvunnen o några ankor såg jag inte heller till! Isen ligger fortfarande o i natt skall det bli frost, så den "segar" sig väl kvar några dygn till!

Nere vid hamnen fotografera jag wärdshuset som ligger på den södra infarten o utfarten. Tar man till vänster kommer man förbi landskyrkan o hotell Norra Vättern o sen kommer man ju ut på riksväg 50 mot Motala eller Örebro. Tar man till höger så kommer man snart upp på torget. En kiosk är faktiskt öppen här nere i hamnen. Det är grillkiosken där dom även säljer kvällstidningar. Kvällstidningar ja! Det var väl förr man kunde kalla Expressen o Aftonbladet för det!

Kalla är en riktig linslus. Inte ett dugg rädd när jag fotograferar henne på ca en halv meters avstånd. Det blir ju oftast med blixt. Det bryr hon sig inte ett dugg om. Nu är det ju snart påsk, så Kalla "vikarierar" som påskkyckling. Ja, med den färgen är det ju inga problem!
                Ja man vet ju alldrig om det kommer nån ny "tittare" på bloggen. Det är Askersund det är frågan om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0