Visst är det skillnad!


På hur motför det såg ut förra onsdan på kategorin vårbilder. Men likväl... ... så har det varit lite frost i natt vilket gjort att några delar av promenadvägen var isbelagda och där var j-ligt glatt. Det är ju mest fråga om de avsnitten som ligger i skugga.. Och sjön har inte gått upp ännu. Nere vid strandpromenaden hade p.g.a. isläget inte den stora andflocken och de 4 ankorna anlänt ännu. Gravanden o hans 2 doppingkompisar hade försvunnit. När jag gick genom hembyggdsparken så hörde jag en hackspett trumma på för fulla muggar. Närma mig sakta och ställde mig blixt stilla. och då fick jag syn på den. O det var en liten hackspett. Men trumma så det hörs långväga, det kan dom ochså!

 Ja, sen plaska jag mig vidare på strandpromenaden mot hemmet. Och där tog jag då detta kort från balkongen. Till nästa onsdag har det nog inte ändrat sig så mycket.
                     Idag är det ju 1 april. Jag har inte sett i tidningarna på nätet ännu men däremot har jag läst min morgontidning, Nerikes Allehanda o där står det att vår försvarsminister Tolgfors(som är Örebroare) börjat på att utbilda sig inom hemvärnet! Det var bild o allt på det hela. Men inte gick väl nån på det. Arne Holmberg på radio p4 Örebro, verkade vara lite tveksam. Men det förvånade inte mig!
                              E- mailen har jag haft besvär med. Telia skall ju göra den säkrare med början 20 april men det går att ändra den redan nu efetr istruktion. Jag har både Outlock Express och Windows Live Mail som jag tycker är mycket bättre, så den använder jag nu!  Problemet var numret på utgående post som ju måste vara samma på båda sorterna, där hade jag missat o ändra  på Windows. Men nu går båda. Outlock Express är förståss vilande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0