"Attentat" på Hembyggdsgården!


Även hönsen på hembyggdsgården bygger ut! Till höger, när det är klart, kommer dom även få ett grönområde o spatsera på! Jaa, sen gick jag o titta på kaninburarna som hastigast. När jag kom hem läste jag i NA att 3 kaniner var försvunna och att viss skadegörelse utförts. Jaa, det är väl konstigt att även en oskyldig och fin plats som denna gård är som samhället i övrigt. Skulle det bli fler sådana här "attentat" så tyckte vaktmästarn att då fick man kanske slopa djuren på Hembyggdsgården. Det kan jag garantera att inte är det äldre människor som håller på med sånt här. Sen säger jag inte mer!

Sen kom jag ner på strandpromenaden och tog det här fotot  sydväst ut mot riksv 50. Kameran ljuger faktiskt trots inzoomning. Står man själv o blickar ut över sjön så ser vägen o gå mycket närmare. Mycket lastbilar går här året om och sen svänger dom av på väg 49 mot Skövde och eller Jönköping. Eller åker rakt fram mot Motala.

Här nere på hamntorget fick jag ett bra foto av hamnen söder ut, tycker jag. Hade man bytt ut träden mot palmer så hade det blivit lite sydländsk touch över det hela. Ja, man kan alltid "måla" lite med fantasin.
                           Det här med fantasi är ju väldigt bra att ha mitt i det jordnära. O ibland när jag är ute o går min runda så hittar benen hem men i hjärnan "går" jag på helt andra platser här i världen! Både i fordom, nuet o framtiden!

Kommentarer
Postat av: Anna Kleingardt

Hejsan

Jag heter Anna Kleingardt och googlade på mitt efternamn och hamnade här. Vet ingenting direkt om min ursprung kanske du vet något?

Mvh Anna

2010-09-23 @ 18:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0