Back to basic again!


Jag har gått min runda i några dar men jag prioritera Örebroresan innan minnet svek. När jag kom ner till strandpromenaden idag så höll en cirkus på att sätta upp sina bopålar! För de cirkusmedlemmar som ej varit i Askersund så måste utsikten via strandpromenade o mot Vättern vara mumma! Vilket läge!

Kunde inte låta bli o ta en bild av denna lilla fina häst! Är det en Shetlandsponny Moa? Vi får se om Moa läser detta. Hon är ett av mina barn-barn! Jag tror det var en samling Lipizannerhästar som gick i hagen bredvid. Gråvita var dom!

Sen fortsatte jag längs strandpromenaden och vilka stötte jag på där om inte coolingarna änderna med den vita ankan i spetsen. Dom kan verkligen konsten att ta igen sig! Den vita ankan har blivit ett signum för min vandring längs strandpromenaden. Ser jag den inte så är inte strandpromenaden sig riktigt lik!
                            Höften är bättre än på länge, I morse tyckte jag det var lättare att ta mig ur sängen. Kände mig bara som 81. Visst stämmer det att rörlighet är bästa sättet när man skall "bota" ett ryggskott. Hälsporren under högerfoten gör sig ochså påmind när jag stiger upp! Inte nått som stör mig i min fortsatta "uppladdning"!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0