Kav lugnt var ordet!


Det här fotot är taget hembyggdsparken(stadsparken). Jag vet inte hur många gånger jag kommit här sen jag flytta till Askersund!  Funderar.............. jaa, på en höft, 600 ggr. Inte för högt räknat! Om jag tycker det har varit monotont? Inte det minsta! Det visar väl mina bilder om inte annat. När man går så har jag tusen roliga saker att tänka på allt från barn-barn till politik, från flyg till musik. Just för närvarande hägrar min förestående flytt till Örebro om en inte alltför avlägsen framtid,hoppas jag!  I min hjärna poppar all möjlig positivitet upp. Hjärnan blir "rundsmord" varje dag! Att flytta till Örebro har jag förutsatt att göra länge,länge! Askersund är en förnämlig mellanstation. Till Örebro skall jag om jag så skall krypa dit! men Jag vet att nära o kära o vänner kommer att hjälpa mig med att förverkliga denna målsättning

 
Kav lugnt var det! Om inte annat visar fotot från strandpromenaden detta. Det här motivet har jag haft med förr men jag har zoomat in lite mer. Jag är förtjust i det här motivet!

 Nu har en av andkullarna nästan blivit fullvuxna. Räkna till 4 st. Mamman vaktar dom fortfarande o fullständigt orädda är dom som synes. Ingen inzoomning här inte! Änder är väldigt intressant att studera. Absolut en av mina favoritfåglar. Den vita ankan o hans 3 ankkompisar såg jag inte till idag! Nere vid hamnen var alla gårdagens spår av antikmässan som bortsopade. 10 000 människor hade besökt den såg jag i NA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0