Skott i ryggen, nej, ryggskott så klart!


Ja, minsann det har undertecknad åkt på för första gången i sitt liv. Jag har inget minne att jag haft det innan. Hur jag fick det? Troligtvis beroeende på att jag lyfte upp en äldre man( ej själv) som ramlat nedanför porten på vår gård för några dar sen. Jag tog mitt tag under axlarna(armhålorna) på mannen, böjde på knäna o lyfte. Men han var tung så ryggen fick sig en smäll!
                           Men vet ni vad. Jo, det bästa för ett ryggskott är motion!. O då har ryggskottet drabbat fel man som ni förstår! Det är endast på morgonen när jag går upp, eller om jag behöver kissa på natten, som jag känner av "att jag lever". Men när jag gått upp så "hänger" jag mig i en dörrkam, gör smidighets träning o cyklar några minuter på träningscykeln.
                         Idag skall jag städa lite, o pyssla med allt möjligt. Nån runda blir det inte idag men nåra varv ganska tätt blir det i lägenheten. Jag har alltså bara lite stelhet på dan, nästan ingen smärta.
                        I morgon skall jag ha en ordentlig genomkörare. Då skall jag cykla 4,5 mil. Vart får ni själva räkna ut!
                   GLÖM INTE DETTA MINA VÄNNER! Har man fått ett ryggskott så skall man "röra på sig", helst mer än vanligt! Går det inte över på ett par veckor sök sjukgymnast eller doktor. Men oftast går det över av sig självt, om man håller igång!
      Bild; doktorn.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0