Som ett flygande tefat...


Ja du milde! När jag skulle korsa ett övergångsställe på Bergslagsvägen uppe vid Netto på min runda så hände detta! Jag stod vid övergångsstället o titta till vänster då jag såg en bil som kom från vänster med bra fart köra upp på trottoarkanten varvid denna hjultallrik lossnade o kom flygande bara några meter ifrån mig o stutsade in på den motsatta trottoaren där jag tog detta foto invid ett stängsel. Ja , det gick fort kan ni tro. Nu var "tefatet" av aluminium eller annat lätt material men det hade nog inte varit så roligt o fått det i huvet!

Så småningom kom jag upp till hembyggdsgården o pratade med getterna. Men dom tittade upp lite förstrött sen fortsatte dom äta av sin frukost. I övrigt lugnt o stilla. Nu är väl de flesta semestrarna slut men lite tyskar brukar ju komma i augusti

Den här katten satt inte så långt från en del änder som sola sig på en brygga. Men jag tror inte han jagar änder! Det är nog möss han är ute efter. Om jag inte missminner mig så fotograferade jag samma katt för några år sen här nere när han jagade en mus! Kanske här ochså finns vattenråttor?  Letade efter snokar idag ochså, men inga syntes på eller bland stenarna.
                             Rundan gick bra idag. Men på mornarna har jag haft ont i ryggen när jag går upp. Hjälpte till att lyfta upp en äldre man som trillat framför en port i huset. Trots att jag böjde på knäna när jag segade upp honom med ett rejält lyft om ryggen  så fick sig min rygg en omgång. Som sagt det har mest kännst när jag stigit upp  jag har med morgongymnastik fått ordning på det på dan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0