Vad grönt det är överallt!


Jag har åtminstone inte sett sån grönska vad jag kan komma ihåg från senare år. Det har ju inte varit kallt i sommar, regnat emellanåt o några varmare perioder. Antagligen orsaken. Jag har haft tur ändå med vädret. När jag var i Stockholm i slutet av maj var det strålande. Sen i sommar under vistelsen i Simrishamn var det fint väder. Under vistelsen i Örebro var det skapligt väder. Regna på natten nån gång har jag för mig. Bussutflykterna med SPF har bjudit på fint väder. Enda gången  som jag hade sämre väder var när jag var i Hjo, men det var bra ändå.

Ett tecken på att det går mot höst var att getterna åkt hem från hembyggdsgården. Jaa, höst ja! Den kan ju bli väldigt fin o solig om det vill sig i både september och oktober. November, däremot är den månad jag tycker är tradigast, men vem vet vad den har i sitt sköte. Jag kommer kanske att få revidera min uppfattning! Fotot här är av den "splittrade " pilen på strandpromenaden. Så lummig har jag alldrig sett den!
Och så avslutar jag med nästa barn-barn. Det är en rediger tjej och hon heter Moa och är 11 år gammal
Bor på landet och har hästar, "mest tillsammans" med mamma. Ja, o bruna ögon har alla mina barn-barn antagligen nr 8 ochså. Det brunögda har tagit överhanden. T.ex. min mor var brunögd liksom jag är men min far var blåögd liksom mina 2 systrar är. Faktum är att det nog är mest blått i generna men barnbarnens farmor var ochså brunögd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0