Är det inte nått som saknas?!


Absolut, 1 meter snö! Jag skall då alltid dra till. Men tänk er snö här runt julgranen. Så mycket mysigare det blir! Jag håller tummarna o mormors radband för en vit jul! Fotot är taget på Hembyggdsgården.
                   Rundan exellent, inga biverkningar av "grissprutan". Varit o handlat. Skall se på V75-tipset. Gläder mig åt att "På Spåret" börjar i kväll och med nya programledare. Det kommer dom att klara bra så trevliga som dom ochså är! Innan dess hinner jag se 1 period av ishockeymatchen Mora - Mif.
                       I går var det väldigt intressanta program på Viasat History. Ett av programmen handla om en ny människoras, kallad "Hobbit", upptäckts på ön Flores mellan Australien o Indonesien. Rasen sägs påminna om Tolkiens "hobbitar". Tydligen är bevisen för denna nya ras mycket starka. Detta ställer till problem för teorierna om människorasens evolution. Experterna är villrådiga. Googla så får ni veta mer!

Denna lilla människa, 1 m lång tror jag det var tros ha sett ut på det här viset och levat för en 10-15 000 år sen tror jag det var. Enligt programmet kunde det mycket väl dyka upp fler arter av människa vilket "ställer till det" för forskarna, så vi saknar kanske fler "släktingar"! Bild svt.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0