Vilken sikt ut över sjön!


Det blev ju en runda idag ochså. Då var jag inte medveten att det var Lars på spelhålan på torget som vunnit en miljon. Det såg jag i tidningen när jag kom hem som framgår av förra inlägget!
                  Det blev en långrunda i dag på 1 timme o 45 min ca. Kunde jag öka takten o gå fortare, ja! Kändes det härligt, ja! Var huvudet fyllt av positiva tankar, ja! Såg jag rådjur för första gången på länge, ja! Känns det spännande inför helgen, ja! Får jag besök nästa vecka, ja! Är jag en nejsägare, ja, nä jag menar NEJ!
                      Bilderna talar för sig själv heter det ju, jaa. Man kan ju se Stjärnsunds Slott spegla sig i vattnet på andra sida.

Ja, det är inte mycket mer att tillägga. Nu kommer det att bli kallare har jag förstått. Kan vi hoppas på en vit jul, möjligtvis? När det är vinter så "vimlar" det av rådjur i statsparken med omgivningar där jag går mina rundor innan strandpromenaden. Kanske det var ett gott tecken att de visade sig idag?
               Nu blir det till att titta lite på V75 innan helgen! Som sagt inget är omöjligt här i livet. Pengar är inte allt men grejor som man inte har råd med kan man ju unna sig och inte bara fantisera om! Till exempel köpa sig en fin lägenhet i Örebros innerstad!!! Tänk på Lars på spelhålan!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0