Det gick ju inte så bra!

                                                                         SPORT
Det kommer ju att bli ännu mer sport i tv nu, med alla vm som kommer att gå. Dessutom landskamps hockey i veckan.  Den kombinationen jag har som pensionär är jag mycket nöjd med! Motion,natur, sport, politik(skriver på Expressen-blogg). Dessutom har jag tur med mina hibiskusar som alltid blommar flitigt minst halva året. Idag skall jag klippa dom! Parakiten Kalla är ju ochså med i sammanhanget. Flyghistoria är jag ochså intresserad av. Ser på flyguppvisningar på You-tube vid tillfällen. Favoritplan är Mustang och Spitfire som fortfarande uppvisningsflyger. Sen har vi världsmusik som jag är mycket intresserad av. Ja, o inte behöver jag jäkta med nått!. Ja, sen har jag ju 3 söner(snart lika "gamla" som jag) 7 barn-barn, 2 systrar i Hjo o kompisar. Ja, en kan inte ha det bättre!
                          Det bliv lite avvikning från ämnet! Det gick inte bra för dom svenska tjejerna, Jessika o Anja i super-g, som jag nyss såg. Anja körde ur mot slutet o Jessica blev väl omkring nr15. Jag tycker Anja ibland har lite för mycket bortförklaringar. Idag var det dåligt ljus, men det är väl lika för alla?
Som vanligt en runda idag i -grader och molnigt på himlen. När jag kom till hembyggdsgården gick jag bort till den här stenen eller berget. Här brukar jag sitta på en utplacerad bänk när det blir vår och sommar och tiita ner mor Vättern o strandpromenaden mm.

Jaa, titta vilken utsikt! Man kan se bron mot Borgmästarholmen över vattnet om man tittar noga!. Jag undrar om det finns så många hembyggdsparker med det läget som den i Askersund. Eller vad säger du Sten-Olof som skickat ett trevligt"inlägg" till mig. Du är inte den förste"Askersundare" som har fäst sig vid mina bilder. En har skrivit hit till bloggen från Australien om jag inte minns fel!

Sen gick jag som vanligt längs strandpromenaden, förbi hamnen, korsa bron, gick en bit längs "tarmen" från Alsen(Vättern) och vek av uppför denna backe. Den tar jag alltid på hemvägen i bra fart och utan att bli andfådd. Jag skall inte klaga som sagt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0