Ja, då håller vi tummarna!


     Ja, det är klart vi gör! Hoppas Charlotte gör ett bra lopp idag på 3-milen! Och givetvis Anna, Brita o junioren(glömt hennes namn). Nu får vi ju hoppas att inte laget drabbas av magsjuka o annat elände. En sak har jag lagt märke till under de senaste åren att under OS o vm-tävlingar drabbas de svenske ofta av sjukdomar o misserabla insatser på startsträckorna i stafetterna!
                     Prata med min svåger Erland igår kväll. Imorgon kommer vi att vara upptagna av skidor från morgon till kväll, nästan. För då går först Vasaloppet och sedan herrarnas 5-mil. Själv kommer jag att ha en termos kaffe o mackor med mig i tv-rummet. Frågan är om jag inte skall ha med mig en "potta" ochså. Nä, jag bara skojar, men vilken skiddag och vill man endast följa elitens kamp i Vasaloppet då skall man se på TV 24. Tyvärr har ju Södergren ochså blivit sjuk så nån svensk medalj lär det knappast bli på 5-milen
                Igår var det ju herrarnas stafett och det var ingen lustig syn o se Richardsson på startsträckan. Jag la märke till att han hade sämre glid än de andra i täten. Sen föll han bakåt som en sten! Felvallat? Min egen insats igår var styrketräning, handlande av mat och inlämning av mitt lilla v-75 system.
                  Idag var det -7,6 grader i Askersund, så en del snö är faktiskt kvar!. Spåren mellan Sälen o Mora torde vara mycket bra. Där uppe i norra Dalarna har dom ju haft snö sen i november i princip. Naturligtvis med en del avbrott till att börja med. Men vi hade ju några omgångar med snö i november även i Askersund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0