Idag blev det ordning igen!


O det berodde på att det var minusgrader o lite pudrat på marken efter en veckas plusgrader. Solen höll på att arbeta sig fram genom molnen när jag gick min runda bland tomtar o troll i den bergiga terrängen! Ja, för det tänker jag på ibland när jag bl.a. går i hembyggdsparken. Lite tomtar o troll skadar inte o ha i huvet, alltså fantasin! Det är lika dant när jag spelar min världsmusik på Youtube eller tittar på flyguppvisningar på samma media. Det är nästan som om man blir Biggles på nytt!

Lite längre bort kom jag in på hembyggdsgården. T.v. syns hörnan på Klockargården. Man ser ju ochså att bebyggelse ligger tätt på. Dom som bor där har inte långt till parken med den fina hembyggdsgården. Frågan är ju om dom uppskattar den lika mycket som dom som inte bor alldeles i närheten.


Sen kom jag ner till början av strandpromenaden, eller slutet! Isen här nere hade ändå hållt sig till en del och den var ,som synes, täckt av lite snö. Nu är det ju betydligt mer förädiskt att gå ut på den än när den var blank. Sen begav jag mig mot hamnen. 10-15 minuter tar det nog dit härifrån, kanske 20! I hamnen var vattnet delvis öppet till ändernas o mina favoriter ankornas glädje. Den vita av ankorna är ju mycket lätt att se bland änderna. Hade jag inte sett den hade jag nog blivit bekymrad, han ingår liksom i mitt "kontaktnät"!  Fysiken i dag då? Jodå, lite mer ansträngt i stativet antagligen p.g.a. mera hårt o glatt på marken, men så farligt var det inte. Jag har koll, det är inget som försämras. Status quo kan man säga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0