Ja, idag svärs han in!


Gick o fundera på Barak Obama idag. Den mannen har inte lite förväntningar på sig. Kulten o dyrkan runt honom är nästan abnorm o manisk. Sen förstår jag inte varför han kallas för Amerikas förste SVARTE president. Hans mor är ju vit!
Bara en fundering. Jag hoppas att Obama får en bra start men vi vet hur "buffelhjordarna" lätt kan ändra riktning och börja en jakt utan vett o sans. För min del är jag väldigt till freds med att Hillary Clinton blev utrikesminister. Bra och smart gjort av Obama att välja henne, tycker jag!
                      Som synes så är det gott om snö fortfarande på hembyggdsgården men det var rätt blaskigt o tunga våta snöflingor föll till att börja med. Det är 2+ just nu och gubben tö har fått ett stort övertag, tyvärr tycker jag.

Så här ser det ut när man tittar mot västra delen av stan från strandpromenadens början(slut). Fullt med snö på isen och bakom träden t.v. ligger hamnen. Och i hamnen var det fullt med änder men jag kunde inte se den vita ankan bland dom!
                              Rundan gick bra som vanligt, känning har jag alltid av höften. Men varken smärta eller rörlighet förvärras!
O då är det som sagt inget o klaga på!
                              Idag gick jag ochså o tänkte på gårdagens handbollsmatch mellan Sverige o Spanien i VM som Sverige vann. Vilka kämpar o vad spännande! O Dalibor Doder var ju helt outstanding liksom Skövdes målvakt, Sjöstrand. O vilka förbundskaptener dom har i Olsson o Lindgren! Där finns kunnande o engagemang!

Kommentarer
Postat av: Moffeliten

Hei.

Så flotte bilder du tar. Vi reiser hver eneste sommer til Askersund så det var gøy å se bilder fra vinteren også §:o)

2012-01-02 @ 15:16:25
URL: http://www.moffeliten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0