Blåbär o ollonborrar...


 Idag blev det till att kröka ryggen igen! Finns fortfarande mycket blåbär kvar att plocka. det här "lilla" stället visade sig att innehålla mycket blåbär. Som längst gick jag bar lite ovanför stenen. Fick nog fatt i en 1,5 liter här! Hade med mig 3 liter hem. Började plocka på ett annat ställe.

Den här bilden tog jag på det första stället, Har snart fyllt mina frysfack där hemma. Sen går jag ut o plockar för dan så behöver jag inte ta av dom frysta på ett tag. Mot slutet var jag rätt trött men det är det värt. Jag piggnar fort till igen när jag fått mat i mig.

 Jag såg flera ollonborrar mens jag gick o plocka. Dom var inte så stora så det var väl unga borrrar. Jag vet inte hur länge sådana här insekter lever. Får ta reda på det via google, För övrigt så har jag pratat med min "Björneborgskompis" Rolf idag o hans fru. I kväll tänkte jag se på sportspegeln för jag hörde i radion att  den unga simmerskan Sara Sjöström slagit världsrekord på 100 m fjäril i VM eller EM i simning, lång bana, i Italien. Det var i semifinalen! I morgon blir det motion på förmiddan o blåbärsplockning på eftermiddan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0