Här vilar jag inte på hanen!


Först o främst vill jag tacka alla inblandade, klan o kompisar, för en mycket bra och kärkommen vistelse i Simrishamn med omgivningar!!!!
                      Men nu är allt som vanligt igen och blåbärsplockandet fortsätter!  Med motionen håller jag tills plockningen är klar o förråden fyllda. Vädret var fint idag och nu var det ännu mer bär mogna!
                              En dam kom motionerandes förbi. Det hon berörde var att det var besvärligt att böja ryggen. Artigt svarade jag henne att ibland kanske man får kröka ryggen för att få något. Det är besynnerligt! Jag for runt i parken o kollade in o plockade på "mina" ställen. Icke en människa såg jag som plockade bär. Tidigare år har det knappt varit ute några o plockat heller. Jag behålle mina teorier om med det här att kröka ryggen! Dom tar jag på ett annat ställe!

O resultatet av dagens"krökande" har vi här på bilden. Man kan stretcha på platsen, sätta sig ett tag o filosofera mm! Framförallt skall man inte hetsa med plockandet! Tråkigt att plocka blåbär? Kanske det om man jäktar o tror att  bunken skall fyllas på några minuter! Jag hade iallafall inte tråkigt idag fast jag fick kröka ryggen o kämpa lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0