O vann gjorde han, världens bäste manlige tennisspelare genom tiderna!


JAVISST GJORDE HAN DET; ROGER FEDERER! Jag var totalt blöt av svett efter matchen i Wimbledon som Roger vann med 15-13 i sista set över Roddick. Vilken rysare o sen Hercule Poirot efter det!
                           Jag vet inte vilka som gnäller idag ? Kanske dom som gnällde över värmen förra veckan ! För idag regna det o var 15 grader när jag gick min runda.  På hembyggdsgården var det alldeles lugnt ! Hönsen vila sig o de andra djuren verka ochså vila sig: Åtminstone så var dom inomhus.  O när jag kom ner till strandpromenaden så nog låg änderna o vila sig där i regnet!

När jag gick uppe i hembyggdsparken så inspektera jag "mina" blåbärsställen. O visst en del blåbär hade mognat i veckan! O det är bara de första! Det finns halvmogna o det finns kart ännu. Riset har ju blommat i omgångar. 4 sådana här paketer blev det. Tyvärr fick jag cykla hem tidigare än beräknat för regnet tilltog. Det blir mer blåbär i år än förra året,. så det är ingen risk att jag inte fyller ett frysfack i år ochså!
                                                         O Örebro fick 1-1 mor AIk igår. I kväll skall jag se Halmstad-IFK G-borg på Canal +. Hade hellre sett Malmö- Kalmar på Sweedbank arena. Men det skall min son Peter o  barnbarnet Pelle göra i kväll, in live! Det skall vara en fin arena o nybyggd är den ju! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0