Årets idrottsprestation hittils!


Inget snack om det, tycker jag. Robin Söderling är i final i Paris! Hans tennis de 2 första seten var furiösa och han tog ju ledningen med 2-0. Hans tennis var så furiös så han verkade knockat inte bara Gonzales utan sig själv. Så Gonzales såg ut att ta hem matchen efter att ha kvitterat till 2-2 och ledde med 4 -1 i sista set! Då fick plötsligt Robin nya krafter och vann matchen och setet med 6-4. Kollosalt roligt är ochså att en svensk junior med efternamnet Berta gott till final i sin klass.
              Idag har jag varit på stan och bytt vårdgivare! Skall gå till privatläkare i stället som efter många om och men fick efterträda en kollega som gick i pension!. Vårdcentralen är inget att hålla i handen precis, förra året fick jag meila dom o fråga om dom inte skulle ta mina viktiga blodprover för nya recept behövdes! O nu för några dar sen fick jag ett papper hem som sa att de inte kunde göra den kontroll som planerats p.g.a. ökad belastning på vårdcentralen! Då fick jag nog!
                        För övrigt så har solen precis kommit fram och på måndag börjar jag motionera hårt igen! Nu får vi se vem Söderling får möta i finalen!
Foto:epochtimes.se,  fotograf Thomas Coex  AFP

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0