Båtar,båtar, båtar och så Arne Holmberg!


Ja, du milde en sån kändis i stan! Bara det motivera ett blogginlägg! För dom som möjligtvis inte vet vem Arne Holmberg är så får jag förklara! Han är stjärnreporter på SR Radio p 4 och har förmiddagsprogram året runt(utom sommartid) som heter Boulevard. Han höll ett tag på med feminismen till den milda grad så jag undra lite var han hörde hemma egentligen.politiskt alltså! Ibland är han så kategorisk så jag har E-meilat till honom och sagt att man får nog emellanåt säga, jag tycker!  Iallafall håller reportrar från olika distrikt på att göra reportage från orter o ställen runt Vättern. Idag var det Askersunds tur. Här på bilden håller Arne på att intervjua en besättning på en sjöräddningsbåt!

Jaa, sen fortsatte jag mot hemmet. Båtar finns det ju över allt. Ochså ovanför bron  som man åker in i Askersund från väg 50. Och det här är riksväg 50 som går över en bro riktning Örebro o ännu längre norrut. Det är till och med så att  vägen går igenom Dalarna och vidare till Jämtland eller Härjedalen? Lägg märke till Mc:n som jag hann fotografera!

Det här är  en bild tagen från min ballkong! Snacka om grönska. Jag fotografera ju det här motivet många gånger i våras. Ja, även när det var snö! Detta är den grönskan som jag o andra såg fram emot. Detta är den ultimata bilden, tycker jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0