Gårdagen, nuet o morgondagen= alltet, tycker jag.


Därför börjar jag med en bild från annodazumal som väcker angenäma minnen hos mig. Och faktiskt när jag höll på med att ta in den här bilden i albumet i datan så ringde min dåvarande lekkamrat o kompis i nuet, Sven-Arne från Gällersta, Örebro.
Bilden visar nämligen "platsen"  eller planen utanför saluplatsen eller saluhallen i Örebro och den låg på södra hamnplatsen mellan slottsparken o hamnplan. Här gick jag både själv o titta och med min mor o handla på 40-talet. Det är inget o snyfta över, jag känner enbart glädje när jag tänker på det.. Foto Walfrid Carlsson, Örebro

Har du nån "taggtråd" idag?  Det här blev ett attans lyckat foto. Getterna här uppe på hembyggdsparken är sociala och minsta doft av ätbart lockar fram denna charm. En dam hade precis gått förbi med en bukett av vilda blommor. Och han hade  fått sig en smakbit. Vem kan motså en sån karl?

Det här är ena avslappnade typer. Dom tar verkligen tillfälle att njuta av livet i vardagen. Det är nu lite mer änder på strandpromenaden. Trevligt!
                          Det blev en runda idag i bra väder. Jag hoppas vädret håller sig för dom som skall leka små grodorna! Själv har jag motionerat nog. Vill vara i bra form inför matchen mellan Sverige o Italien i U-21 EM kl !6:00. Sven-Arne prata om att han skulle åka till Forngården i Gällersta i eftermiddag. Om jag hade bott i Örebro hade jag ochså gjort detta! Men efter matchen!
                                           Tevlig midsommar på er, vem det nu än vara må!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0