Mannen på taket. Nej balkongen så klart!


Ja, det är skönt ! Men alla har det nog inte så skönt idag längre söderut. Jag har varit inne på åskseiten på datan och sett att det åskat på lite olika ställen! Bl.a är det ett åskväder som ligger i Jönköpingstrakten och ett tag låg det nära Hjo. Så 8 mil från Askersund var det( eller är ?) Det verkar ligga stilla! Som  mest kom det nog en 40-50 blixtar i minuten. Ja, det är inget o leka med
                            I dag slappar jag verkligen!  Ja, det gör jag ju egentligen varje dag!  Vad har jag gjort egentligen!? Jo, tittat lite på tennis, vattnat hibiskusarna som dricker en massa vatten, datan förståss. Jaa, Kalla(parakiten) har för första gången varit nere på bordet o knallat. Hon stod o titta på mig o såg ut  precis som hon skulle flyga upp o sätta sig på axeln. Hon är väl nästan "färdigutvecklad"  nu och är inte alls så rädd längre. Jag matar henne med ost, apelsin mm. Kaffet o teet är hon ochså intresserad av och har tatt sig några slurkar. Fäller fjädrar gör hon ochså  o putsar sig ofta!
                             På fredag skall jag och en del SPF-kompisar åka till Medevi Brunn. En tradition sen 3 år tillbaks. Medevi ligger inte mer än ca 2 mil från Askersund och några kilometer in i Östergötland!. Nånting sånt!
                         Gick in o titta lite på åskseiten. Jönköpingsåskan verkar ha kulminerat men  på gränsen mellan norra Tyskland o Polen verkar det åska duktigt!  Lokala åskväder uppstår ju snabbt och det är ju skillnad på frontåska o åskbyar. Det mesta är intressant att lära sig något om! Och så spanar jag in tv:n ibland för att se när min "älskling" Jelena Dementieva skall spela sin kvartsfinal i Wimbledon tennisen ! Henne vet jag en hel del om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0