Mums fillibabba!


Jag har ju visat med foton hur det ser ut från min balkong. Mycket gräs o många träd. När jag skall gå ut går jag ut på motsatta sidan. Så här ser det ut om man tittar västerut ungefär. Naturen inpå knutarna!
                        Idag har jag haft lite städ o pysselförmiddag! Det har regnat hela förmiddagen, det har öst ner. Jag tänkte det blir nog inte nån middag på Klockargården. Men som genom ett trollslag slutade det regna vid 13:30-tiden. Jag slängde på mig ytterkläderna o cykla med full fart mot hembyggdsgården o Klockargården!

Det är ju alltid bra med folk på Klockargården. Det hade inte märkts så mycket att det hade regnat enl. ägarinnan. Nä, det är ett populärt ställe! Det enda jag sakna idag det var att sitta ute.
                         Till att börja med åt jag köttbullar, grönsaker o potatis. Ja, bröd ochså. Till detta serverades kantarellsås, mmmm!. Som efterätt åt jag o smaskade det som visas på fotot!  Pannkakor med grädde o hallonsylt. Sen efter det spädde jag på med kaffe o 3 sorters kakor! Vad kalaset kosta, 70 spänn!  Ni ser, motionerar man hårt o regelbundet så kan man njuta av livets läckerheter emellanåt! Det ena ger det andra! O vad man får kraft att äta sen. Ja, jag drack en lättöl ochså!
                               Vad jag gör i morgon det beror på vädret. Det enda som är säkert är att jag ser Sverige- Italien U-21 em på eftermiddagen. Då får vi se om Sverige är "fågel eller fisk" Jag tycker dagarna mot  Simrishamnsresan går attans så fort. Sen blir det olika begivenheter i juli då och augusti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0