Peppar, peppar, ta i trä!


Det här kortet är taget från strandpromenaden och visar att den går längs en vik. Promenaden svänger ju rätt mycket sydväst åt !
           Peppar, peppar, ta i trä. Vad menar jag med det då? Jo, faktum är att jag har blivit ett år äldre men den onda höften ett år yngre. Förra sommaren hade jag mycket, mycket ondare i den än jag har nu! Nån som tror att det blivit så utan hårt arbete? Ramsan lägger jag till för i "landet lagom" får man inte förhäva sig för mycket!
           Apropå lagom så är det ju Sverige endast det ordet finns. Ordets "mening" finns enligt uppgift inte i andra språk! Ja, apropå jantelagen så är den ju skriven av en norsk författare men den "används" kanske mest i Sverige? Sverige får nog ibland lite "tråkstämpel" över sig o det är nog inte helt fel!
               Tråkigt var ochså att det inte blev nått på V-75. Men jag är bara i början av mitt nya upplägg och spelar fortfarande för vunna pengar. Men det minskar fort. Från Visby har dom inte  hört av sig. Det var ju 149 miljoner i potten i gårdagens lotto !
                           Nä, minsann! Nu blir det solning! Och i kväll blir det finalen i cupen i Sydafrika. USA - Brasilien. Intressant match!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0