Sommarn har uppenbarat sig, yippi!


Ja verkligen! Faktiskt första gången för i år som jag haft kortärmat på mig på nån runda! Den här barkkvarnsstenen finns ochså bland mina bilder i kategorin hembyggdsgården på bloggen. Där har Claes Göran Stenström på Gotland fått syn på den! Jag vet inte mer än vad jag skrivit om det här stenhjulet. Men du har ju kontakt med folket på gården har jag förstått.

Jaa, båtar ja! Jag har alldrig sett så många småbåtar o lite större av så många olika slag som i Askersund. Här är båtar o båtplatser över allt! Hela bron till Borgmästarholmen är belamrad av båtar. I hamnen finns det o längre in åt sydväst ligger som synes en massa båtar. 
                             För övrigt idag så skall jag se Federer o Söderling i aktion i vars in match i Wimbledon. TV 4 sport sänder ju i år därifrån. En behöver vila sig efter motionen! Sen är det nog U-21 em i kväll mellan Spanien o England har jag för mig. Det är kul med sport. Dock var det inte så kul med v-75. Jag hade 12 femmor men det blev jackpott igen så det blev ingen utdelning på fem rätt! Men vi ger oss inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0