Vad gör man en sån här dag då?

Hä finns alltid nått o göra! Gårdagens match för U-21 laget mot Italien visade att förmågan att göra mål mot bättre lag fortfarande är lite skral. Men sen gick ju Serbien o Vitryssland o spela oavgjort. Roligt för gruppen o Sverige!
                            Just nu regnar det en (regnskurar) del men det verkar ljusna o då skall jag gå o handla tänkte jag. Jag håller på o sätta ihop morgondagens v-75. Spånar i datan o försöker hitta lite egna ideer. Sist var det ju ochså Jackpott o då chansa jag lite med spikarna. men där tänkte jag fel? Jag anser nog att man skall ha minst 2 spikar o det skall vara favoriter. Men det är klart! Känner man väldigt starkt för en häst, så ska man ju spika den och ha en eller två favoriter som "givna". Men som jag sagt innan ! Jag lägger ner mer jobb på mitt system! Upploppet på Kalmar är långt, 207 m !

Sen pyslar jag ju med mina 3 hibiskusväxter! Dom behöver vatten, oj,oj,oj, O sen har jag gödningsstavar nedtryckta i jorden. Det gör susen. Jag har 2 som jag klippt ner i år o planterat om. Nu blommar den ene. Och det lustiga? är att den har olika färger på blommorna! Men det beror nnaturligtvis på att det är sticklingar (2) från olika sorter nedstuckna från början!

Vackra är dom, säg inget annat! O nu kommer dom att blomma hela sommaren o hösten! O det gäller o ha barnvakt till dom när man är bortrest! Vad sorterna heter har jag ingen aning om! Det gör inget !  Vad färgen kommer att bli på den andra i tv -rummet har jag glömt. Den lilla som blommade först hade gula blommor!

Det här är ju ochså en guling. Kalla är ju namnet. Henne går det inte heller nån nöd på. Nu är hon 1,5 år och har blivit eller skall snart bli könsmogen. Putsar sig gör hon ofta , särskilt om jag börjar prata med henne. Och många fjädrar har hon bytt. Tyvärr så kan hon inte vissla eller säga nått ord som den förra kunde. Men det var en hane. En del experter påstår att dom har lättare för att lära sig. Underligt, va?! Jag har nog aldrig övat så mycket med någon fågel som jag gjort med Kalla. Men det hjälper inte. Men det är olika med dom, som sagt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0