Viva el suspense!


Int vet jag om det het så! Men det är spanska och betyder på svenska, leve spänningen! Här går jag in varje lördag när jag är hemma och lämnar mitt egenhändigt tillverkade V-75- tips. Spänning ja! Spänning o entusiasm tycker jag är värdefullt både för vardan o fantasin! När det gäller v-75 så för jag även statistik på hur det går nu när jag själv tippar. Jag är bergsäker på att jag inom ett år får in en bra summa! Vi säger ju ibland att pengar betyder inte allt , men visst tusan hade det ökat ens spänningsmoment. Dessutom är jag klar på vad jag vill göra! Min ålder innebär inga begräsningar för det!
                            Apropå spänning så höll man ju på o "dö" igår under Sveriges match mot England i U-21-EM. Synd att dom inte koncentrerade sig mer på de fasta situationerna! Sverige var det bättre laget! Tänk vilket anfallspar vi har för framtiden i Ola Toivonen o Markus Berg. Det är tid att pensionera Lagerbäck-Andersson. Äntligen har man sett ett svenskt lag som kan spela anfallsfotboll! Ser hellre en match som blir 3-3 än 0-0. Ut med A-lagets förbundskaptener!
                         Nått mer spännande? Jaa, tennisen som jag har förmånen att se på TV 4 sport. O Söderling hoppas jag tillfrisknar. Tänk att vinna alla matcher utan att vara riktigt kurant!
                         Nått mer spännande? Jo, jag skall snart resa söderut. Detta räcker o blir över!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0