En man o hans pippi!



Idag är jag glad för att jag kan visa Melissa hur farfar Jan o hans pippi som heter Kalla ser ut här på bloggen. Ja, jag är ju farfar till många o det är jag stolt över. Och så är jag glad för Melissas skull! En kram till Melissa, Moa, Viktor, Sara o Martin

Idag har jag övergått till "sommartid". För min del innebär det att jag ej motionerar på torsdagar för då har jag städ o pysseldag. Utan nu motionerar jag på söndan istället för nu visas ju nästan inga skidtävlingar denna dag på tv, säsongen är ju slut. Men antalet dagar jag går ut är ju det samma. I dag har jag storstädat i köket, åtminstone som jag ser det! O det är ju huvudsaken. Pippin Kalla är kräsen i maten. I parakitfodret passar nästan bara småfröerna( typ undulatfrö). Resten sprätter hon omkring sig eller lämnar kvar i tråget. Tänkte att nu skall jag inte fylla på. Hon for som en "skållad" råtta  på buren o glodde på tråget, men nej, hon åt inte av de större fröerna. Så det blir o köpa undulatfrö i fortsättningen. Bortskämd fågel? Antagligen har Kalla bara matats med undulatfrö i fågelaffären!?
                                I morgon får vi ytterliggare en i klanen som blir 40 år! Vad är det nu jag brukar säga till sönerna, jo nu är ni ju snart lika "gamla" som jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0