I går kväll slog rånare till i Askersund!


Inte nog med att jag såg blodspår i snön för nån dag sen för igår kväll rånades Ica-jouren, 150 m ifrån där jag bor, för andra gången på 2 år!  Jag tittade ut genom sovrumsfönstret vid 23-tiden o då såg jag en väldig massa bilar,därav polisbilar, utanför Ica-jouren. Jaha, tänkte jag nu har affären blivit rånad igen. O det stämde, för i dagens Nerikes Allehanda fick jag det bekräftat.. Det här med rån ja! I Örebro har det varit många rån i år, flera i månaden. Jag bara undra när dom skall ge sig på Sweedbank i Askersund. Den banken blir ju rånad i småstäder då och då! Det är ju inte länge sen(nått halvår sen kanske) som den banken blev rånad i Hjo som inte ligger mer än 8 mil härifrån!
                               Ja, nu kommer jag med mina onsdagsbilder igen. O det var inte mycket ändring i naturen. Snarare var det lite mer snö än förra onsdan. Kom lite igår kväll som spädde på snötåcket!! Ni kan ju själva jämföra bilderna från förra onsdan med dagens!


Sen kom jag hem och fotografera samma motiv från balkongen. Ja, mer snö än förra onsdan. Kung Bore ger sig inte! Men jag tror inte att det är nån snö kvar nästa onsdag. En fågel i Hembyggdsparken viska det i mitt öra!
                             Rundan gick bra och höften kände jag inte av så mycket. Jag kan säg att i somras hade jag mycket mer ont eller var det i våras? Jag kommer inte riktigt ihåg.
                                        I kväll håller jag tummarna för Inter mot Man. United i Champ.Lieuge. I går fick Real Madrid sig en riktig omgång av Liverpool. Liverpool körde över R.M. fullständigt med eller utan feldomslut. O Färjestad lär väl bli första lag att ta sig till semifinal i Ishockeyns SM-slutspel. Brynäs godbye!
                               P.S. Tryck på "Vårbilder" så får ni lättare att jämföra bilderna! D.S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0