Ja, nu kör vi på som vanligt!

En del var lite ändrat på bloggen som förvirrade den glade pensionären. Så nu kör jag på igen med en åsnas envishet?!  Idag var jag ute som vanligt efter helgens "sportande". Kameran hade jag glömt o ta med mig. Nått som berörde mig illa uppe i hembyggdsparken var en massa blodspår efter ett djur. Inte efter tassarna, det såg jag. Försökte följa efter i snön men till slut gav jag upp. Det är ju mars nu så att det kanske var katter som slagits. Spåren efter tassarna var inte särskillt stora men.. Det kändes  iallafall inte särskilt behagligt o se så mycket blodfläckar. Djuret måste lidit!
                          I helgen vann ju Barcelona igen och Real Madrid fick " bara" oavgjort mot Atletico Madrid som borde vunnit. Dom brände 3-4 stora chanser. Spanska ligan är det fråga om. I slutspelet i ishockey fick Timrå stryk av HV 71 med 7-0! O på v-75 blev det som vanligt inget. Själv har jag det bra i vardagens föträfflighet men jag blir ilsken när man blandar ihop politik med idrott. Men den argumentationen har jag inte med här. Den finns på Expressenbloggen!
                      Ja, det glömde jag ju! I kväll kommer jag att se Skellefteå- Linköping på Canal+.
       Ja, mina hibiskusar börjar ta sig efter omplanteringen! Dom sloka bra till att börja med. Jag hoppas dom kommer att se ut så här om nån eller ett par månader!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0