No walk-man-shoes!


Nä, det verkar bli en utopi att jag skall få dom på mig! Idag var det fruset på skogsvägarna igen. varit minus i natt! All right mina kängor är jättebra att gå i med det väglaget som är och har vart. O det är inte bara det här med snö o is som är problemet för på strandpromenaden är det lerigt, vattnigt och sörjigt. Nu har jag alltså haft kängorna på mig sen november månad.
                         I skogarna i Askersund ser man ofta uppsatta fågelholkar, säskilt då i naturreservatet hembyggdsparken!

Sen närmade jag mig hembyggdsgården. Tog av till vänster sen var jag strax där. När det gäller djurlivet så var det inget särskilt med det i skogarna. Men jag är säkert iaktagen mer än vad jag tror o ser. Det gör det spännande!
                                     Men när jag sen kom ner till villorna nedanför parken så trummade en hackspett i ett träd så det hördes vida omkring. Jag fick inte syn på den men jag tror att det var en spillkråka. Nere vid strandpromenaden hade gravänderna utökats med några stycken nya. Doppingarna var forfarande 2. Så nära som idag har jag alldrig kommit gravänder. Ville inte ta upp kameran för att störa dom. det är ena stor j-lar, större än änder, tycker jag. Lätta o känna igen är dom ochså med sin svart-vita fjäderdräkt. Sen kom jag hem idag ochså o styrketränade i rena glädjen av att "bara" fått 600 kr i restskatt, betydligt mindre än förra året. Det gäller att kunna glädja sig åt det "lilla" ochså!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0